مقاله با عنوان شیر گاو در فرمت ورد در 36 صفحه و شامل مطالب زیر می باشد:
مقدمه
تاریخچه رکوردگیری در ایران و جهان
الف: تاریخچه رکوردگیری شیر در دنیا
ب: تاریخچه رکوردگیری شیر در ایران
تعريف ركورد گيري در گاو هاي شيري
اهميت ركورد گيري
الف : كنترل تغذيه دام
ب: نقش رکورد در حذف گاوهای کم بهره و انتخاب گاو های پربهره
ج: نقش رکورد گیری در برنامه های اصلا نژادی کشور
د: نقش رکورد گیری در بهبود تولید مثل وکاهش فاصله گوساله زایی
ه : کنترل ورم پستان
ل: استفاده دستگاه های تحقیقاتی از اطلاعات رکورد .
به طو ر خلا صه با اجرای رکورد گیری در زمینه های زیربهبود حاصل خواهد شد .
انواع رکوردگیری
الف – رکوردگیری رسمی Official milk Recording
ب- رکود گیری غیره رسمی ( Unofficial Milk Recording )
نقش رکورد گیری و ضرورت انجام آن
چگونگی انجام رکود گیی
اطلاعاتی که در مورد هرگاو برای ثبت رکورد هر دوره شیرواری الزامست عبارتند از
شروع رکورد گیری
فواصل رکورد گیری
محاسبه اولین زایش تا اولین تست
محاسبه فواصل تستها
دفعات دوشش و چگونگی محاسبه تولید روزانه شیر
تعیین درصد چربی شیر در هر بازر سی
حد اقل فاصله زمانی جهت برداشت نمونه برای تعیین درصد چربی شیر
تعیین درصد پروتئین
چگونگی تبدیل درصد چربی در پروتئین به کیلوگرم ( مقدار)
چگونگی برآورد کل تولید شیر و چربی در خلال دو تست
ختم رکورد گیری ، خشک شدن گاو تصحیح تولید در خلا ل آخرین تست تا خشک شدن ( پایان رکورد گیری شیر و محاسبات مربوطه )
محاسبات توليد به هنگام عدم انجام ركورد گيري در يك دوره
تصحيح توليد به هنگام افت بيش از حد آن
تصحيح توليد به هنگام كه دردو تست متوالي افت بيش از حد داشته باشد
بر آورد توليد به هنگام عدم ركورد گيري در يك دوره وافت زياد توليد در دوره بعد از آن
محاسبه ركورد سرانه گله در هر ماه
تعيين متوسط چربي گله در هر ماه
تعيين محصول خام در هر دوره شير آوري
لزوم تصحيح واستاندارد توليد دامها
نحوه استاندارد توليد هر دوره شيرواري گاو
روش ژربر
دستگاه ميلكوتستر و اسكن
دستگاه فوسوماتيك
عمليات محاسباتي اطلاعات شير در آزمايشگاه
روش هاي مختلف انجام ركورد گيري شير
الف: روش دستي
ب: روش استفاده از شير دوش هاي يك يا دو واحدي سيار
ج: روش ميلكومتر
ه : سيستم هاي جادار
خلاصه اي از قوانين ومقررات ركورد گيري شير
:: برچسبها:
شیر ,
:: بازدید از این مطلب : 190
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0